Los Angeles Kings Trivia

Every Los Angeles Kings trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Hockey. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Los Angeles Kings questions and answers

  1. Which award did he win after the 2015-16 NHL season?

    Answer: Norris Trophy

    From Drew Doughty

  2. Which trophy honors the NHL's top defensive forward?

    Answer: Frank J. Selke Trophy

    From Anze Kopitar

  3. Robitaille was born in which country?

    Answer: Canada

    From Luc Robitaille

  4. In what year was Dionne inducted into the Hockey Hall of Fame?

    Answer: 1992

    From Marcel Dionne

  5. Which team drafted Dionne in 1971?

    Answer: Detroit Red Wings

    From Marcel Dionne

  6. Which defenseman won the Norris Trophy in 1992?

    Answer: Paul Coffey

    From Los Angeles Kings

  7. Which Presidents' Trophy winner did Los Angeles upset in round one in 2012?

    Answer: Vancouver Canucks

    From 2012 Kings Stanley Cup

  8. How many times was he an NHL All-Rookie Team selection?

    Answer: One

    From Drew Doughty

All Los Angeles Kings quizzes