Los Angeles Rams Trivia

Every Los Angeles Rams trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Football. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Los Angeles Rams questions and answers

  1. Before the NFL breakout, which indoor league team did he play for?

    Answer: Iowa Barnstormers

    From Kurt Warner Rams Era

  2. In the 1999 NFC title game, which team did the Rams defeat?

    Answer: Tampa Bay Buccaneers

    From 1999 Rams Super Bowl XXXIV Championship

  3. Which Titans receiver was tackled one yard short on the final play of the title game?

    Answer: Kevin Dyson

    From 1999 Rams Super Bowl XXXIV Championship

  4. Which award did he win as the NFL's top defender in 2018?

    Answer: Defensive Player of the Year

    From Aaron Donald

  5. Which anniversary squad named Dickerson in 2019?

    Answer: NFL 100th Anniversary All-Time Team

    From Eric Dickerson

  6. What position did Dickerson play in the NFL?

    Answer: Running back

    From Eric Dickerson

  7. Which award did he earn after the 2017 season?

    Answer: NFL Coach of the Year

    From Sean McVay

  8. Who made the tackle known as "The Tackle" to end the title game after the 1999 season?

    Answer: Mike Jones

    From Kurt Warner Rams Era

All Los Angeles Rams quizzes