Lost Trivia

Every Lost trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lost questions and answers

  1. What city is Sawyer originally from?

    Answer: Madison, Alabama

    From James 'Sawyer' Ford

  2. What is the title of the episode where Jack's tattoos are explored?

    Answer: Lighthouse

    From Jack Shephard

  3. What nickname is James Ford commonly known by?

    Answer: Sawyer

    From James 'Sawyer' Ford

  4. Who played Jack Shephard on Lost?

    Answer: Matthew Fox

    From Jack Shephard

  5. Who famously plays Benjamin Linus on Lost?

    Answer: Michael Emerson

    From Benjamin Linus

  6. Who played Hugo 'Hurley' Reyes on Lost?

    Answer: Jorge Garcia

    From Hugo 'Hurley' Reyes

  7. What is the name of the scientific research project in Lost?

    Answer: The Dharma Initiative

    From The Island Mysteries

  8. What is the name of the mysterious hatch discovered by the survivors in Lost?

    Answer: The Swan

    From Mysteries of the Island

All Lost quizzes