Love Island Trivia

Every Love Island trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Love Island questions and answers

  1. Where was the Love Island Australia Season 1 villa?

    Answer: Mallorca

    From Unforgettable Exotic Locations

  2. Which challenge requires islanders to transfer liquid using their bodies?

    Answer: The Raunchy Race

    From Survival Challenges

  3. Which islander was known for their singing talent?

    Answer: Chris Baxter

    From Survival Romance Challenges

  4. Which islander was a former Miss Great Britain?

    Answer: Zara Holland

    From Survival Romance Challenges

  5. Which island hosted Love Island UK Season 6?

    Answer: Cape Town

    From Unforgettable Exotic Locations

  6. Which country hosted the winter edition of Love Island in 2020?

    Answer: South Africa

    From Unforgettable Exotic Locations

  7. Which challenge involves islanders eating food from each other's mouths?

    Answer: Spit the Roast

    From Survival Challenges

  8. Which islander was a professional footballer?

    Answer: Luis Morrison

    From Survival Romance Challenges

All Love Island quizzes