M*A*S*H Trivia

Every M*A*S*H trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample M*A*S*H questions and answers

  1. How many collaborators are credited with writing the 1983 finale?

    Answer: Eight

    From Goodbye, Farewell and Amen

  2. Which branch of Christianity does Father Mulcahy represent on M*A*S*H?

    Answer: Roman Catholicism

    From Father Mulcahy

  3. In the TV series, what nickname does Hawkeye often use for Frank Burns?

    Answer: Ferret Face

    From Hawkeye Pierce

  4. In the 1972 TV series, what is Hawkeye Pierce's first name?

    Answer: Benjamin

    From Hawkeye Pierce

  5. In the 1972 TV series, from what U.S. state is Radar O'Reilly?

    Answer: Iowa

    From Radar O'Reilly

  6. Margaret is romantically involved for years with which doctor?

    Answer: Frank Burns

    From Major Margaret "Hot Lips" Houlihan

  7. What is Klinger's middle initial on M*A*S*H (1972)?

    Answer: Q

    From Maxwell Q. Klinger

  8. In M*A*S*H (1972), Potter's wife is named what?

    Answer: Mildred

    From Colonel Sherman Potter

All M*A*S*H quizzes