M. Night Shyamalan Trivia

Every M. Night Shyamalan trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample M. Night Shyamalan questions and answers

  1. What is the profession of Toni Collette's character, Lynn Sear, in The Sixth Sense?

    Answer: Single mother and a worker in a jewelry store

    From Plot Twists

  2. What is the name of the award that The Sixth Sense was nominated for six times at the 72nd Academy Awards?

    Answer: Oscar

    From Plot Twist

  3. Which actor played the role of Cole Sear in The Sixth Sense?

    Answer: Haley Joel Osment

    From Plot Twist

  4. Who composed the score for The Village?

    Answer: James Newton Howard

    From Twist Endings

  5. What is the twist ending of The Sixth Sense?

    Answer: Malcolm Crowe is actually a ghost

    From Twist Endings

  6. What is the twist revealed at the end of The Sixth Sense?

    Answer: Bruce Willis' character is a ghost

    From Telepathy and Mind Reading

  7. What year was The Sixth Sense released?

    Answer: 1999

    From Psychic Kids

  8. What award was The Sixth Sense nominated for?

    Answer: Best Picture

    From Chilling Psychopathic Antagonists

All M. Night Shyamalan quizzes