Mad Max Trivia

Every Mad Max trivia quiz on PopQ: 44 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mad Max questions and answers

  1. What is the name of the desert in which Mad Max: Fury Road is set?

    Answer: The Wasteland

    From Max Rockatansky

  2. What is Nightrider's famous line in Mad Max (1979)?

    Answer: I am the Nightrider!

    From Nightrider

  3. Who saves Max in the final fight scene of Mad Max 2: The Road Warrior?

    Answer: Feral Kid

    From Iconic Fight Scenes

  4. What vehicle does the Bullet Farmer drive in Mad Max: Fury Road?

    Answer: The Peacemaker

    From Post-Apocalyptic Vehicles

  5. What color is Capable's hair in Mad Max: Fury Road (2015)?

    Answer: Red

    From Capable

  6. What is the last thing Jessie does before she is attacked in Mad Max (1979)?

    Answer: Buys ice cream

    From Jessie Rockatansky

  7. Who directed the iconic fight scenes in Mad Max 2: The Road Warrior?

    Answer: George Miller

    From Iconic Fight Scenes

  8. What does Nux call Max in Mad Max: Fury Road?

    Answer: Blood Bag

    From Nux

All Mad Max quizzes