Mad Men Trivia

Every Mad Men trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mad Men questions and answers

  1. What psychological condition does Don exhibit related to compartmentalizing his identities?

    Answer: Dissociative identity patterns

    From Don Draper's Identity Crisis

  2. In Mad Men, who is the artist behind the controversial painting in Bert Cooper's office?

    Answer: Mark Rothko

    From Iconic Advertising Campaigns

  3. What is the name of the secretary who becomes a copywriter at Sterling Cooper?

    Answer: Peggy Olson

    From Sterling Cooper Advertising Agency

  4. In which state was Don Draper born under his real identity?

    Answer: Pennsylvania

    From Don Draper's Identity Crisis

  5. Which company did Don Draper and Peggy Olson pitch with the slogan Change the Conversation?

    Answer: Playtex

    From Don Draper's Advertising Campaigns

  6. What is the name of the British firm that buys Sterling Cooper?

    Answer: Puttnam, Powell, and Lowe

    From Sterling Cooper Advertising Agency

  7. Who is the head of accounts at Sterling Cooper Draper Pryce?

    Answer: Pete Campbell

    From Dramatic Corporate Power Struggles

  8. What year does the Carousel presentation take place in the Mad Men timeline?

    Answer: 1960

    From The Carousel Presentation

All Mad Men quizzes