Madonna Trivia

Every Madonna trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Madonna questions and answers

  1. Which tour most recently featured the song?

    Answer: The Celebration Tour

    From Like a Prayer (song)

  2. What chart position did the album debut at on the Billboard 200?

    Answer: Number two

    From Erotica & Reinvention Era (1992-1998)

  3. What vocal ensemble is featured in the song's background vocals?

    Answer: A choir

    From Like a Prayer (song)

  4. Which drum machine was noted as part of the album's sound?

    Answer: LinnDrum

    From 1980s Pop Breakthrough Era (1983-1989)

  5. Which Sire Records president signed Madonna after hearing "Everybody"?

    Answer: Seymour Stein

    From 1980s Pop Breakthrough Era (1983-1989)

  6. Which city is prominently featured in the Like a Virgin music video?

    Answer: Venice

    From Like a Virgin

  7. On which U.S. album chart did the debut reach the top 10?

    Answer: Billboard 200

    From Madonna Career Overview

  8. Which song from Ray of Light was not released as a single?

    Answer: Swim

    From Ray of Light

All Madonna quizzes