Mafia Trivia

Every Mafia trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mafia questions and answers

  1. Which city is the setting for Mafia: Definitive Edition, where Tommy Angelo operates?

    Answer: Lost Heaven

    From Tommy Angelo

  2. What is the name of the detective who confronts Tommy at the end of Mafia: Definitive Edition?

    Answer: Norman

    From Tommy Angelo

  3. What is the name of the district Lincoln takes over first in Mafia III?

    Answer: Delray Hollow

    From Protagonist Lincoln Clay

  4. What year is Mafia: Definitive Edition set in?

    Answer: 1930

    From Tommy Angelo

  5. What is the name of the city where Mafia III is set?

    Answer: New Bordeaux

    From Protagonist Lincoln Clay

  6. Who betrays Vito and Joe in Mafia II?

    Answer: Henry Tomasino

    From Vito Scaletta

  7. What is the name of the underboss who betrays Lincoln Clay in Mafia III?

    Answer: Sal Marcano

    From Lincoln Clay

  8. Who is the voice actor for Lincoln Clay in Mafia III?

    Answer: Alex Hernandez

    From Lincoln Clay

All Mafia quizzes