Magic: The Gathering Trivia

Every Magic: The Gathering trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Magic: The Gathering questions and answers

  1. In Magic: The Gathering, which Planeswalker is known for his illusion magic and telepathy?

    Answer: Jace Beleren

    From Magic: The Gathering Planeswalkers

  2. Which Planeswalker is associated with the color white and has a leonin as a companion?

    Answer: Ajani Goldmane

    From Planeswalkers

  3. Which card in Magic: The Gathering Arena can exile all cards from all opponents' graveyards?

    Answer: Ashiok, Dream Render

    From Card Deck Strategies

  4. In Magic: The Gathering, which Planeswalker is known for his nature and animal magic?

    Answer: Garruk Wildspeaker

    From Magic: The Gathering Planeswalkers

  5. In Magic: Legends, what class is based on the Planeswalker Nissa Revane?

    Answer: Beastcaller

    From Magic: The Gathering Planeswalkers

  6. Which Planeswalker has the ability to create 2/2 black Zombie creature tokens?

    Answer: Liliana, Death's Majesty

    From Planeswalkers

  7. Which card in Magic: The Gathering Arena can create a token copy of a creature you control?

    Answer: Quasiduplicate

    From Card Deck Strategies

  8. Which Planeswalker is known for his time magic and is from the plane of Dominaria?

    Answer: Teferi

    From Magic: The Gathering Planeswalkers

All Magic: The Gathering quizzes