Making a Murderer Trivia

Every Making a Murderer trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Making a Murderer questions and answers

  1. What was the main evidence against Avery in 2005?

    Answer: Car key

    From Murder Mysteries in Cold Cases

  2. What evidence was found in Steven Avery's burn pit?

    Answer: Human bones

    From Most Infamous Cons

  3. Which county is central to the events in Making a Murderer?

    Answer: Manitowoc County

    From Most Infamous Cons

  4. Which character is known for their love of pretzels?

    Answer: Darryl Whitefeather

    From Wild True Crime Cons

  5. Who was the special prosecutor in the Avery case?

    Answer: Ken Kratz

    From Murder Cases

  6. What is the name of the accused in Making a Murderer?

    Answer: Steven Avery

    From Murder Cases

  7. What is the name of the county where Steven Avery was arrested in 'Making a Murderer'?

    Answer: Manitowoc County

    From Character: Avery Family

  8. What piece of evidence played a crucial role in Steven Avery's second trial?

    Answer: Teresa Halbach's car key

    From Steven Avery Case

All Making a Murderer quizzes