Man of Steel Trivia

Every Man of Steel trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Man of Steel questions and answers

  1. Who is the first villain Batman and Robin encounter in the movie?

    Answer: Two-Face

    From Batman

  2. Who voiced Batman in Lego Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite?

    Answer: Troy Baker

    From Batman

  3. What is the name of Clark Kent's biological father in Man of Steel?

    Answer: Jor-El

    From Clark Kent/Superman

  4. Which iconic villain makes a brief appearance in Batman v Superman: Dawn of Justice?

    Answer: The Joker

    From Batman

  5. What is the name of Clark Kent's adoptive mother in Man of Steel?

    Answer: Martha Kent

    From Zod's Invasion

  6. Which character helps Batman and Robin in their mission?

    Answer: Superman

    From Batman

  7. What is the name of the Kryptonian prison in Man of Steel?

    Answer: Phantom Zone

    From Clark Kent/Superman

  8. Which actor played General Zod in Man of Steel?

    Answer: Michael Shannon

    From Clark Kent/Superman

All Man of Steel quizzes