Mariah Carey Trivia

Every Mariah Carey trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mariah Carey questions and answers

  1. Which band covered Christmas (Baby Please Come Home) for the album A Very Special Christmas?

    Answer: U2

    From Christmas (Baby Please Come Home)

  2. What is the name of the rapper featured in the remix of We Belong Together?

    Answer: Jadakiss

    From We Belong Together

  3. What record did All I Want for Christmas Is You break on Spotify in 2018?

    Answer: Most streams in a single day

    From All I Want for Christmas Is You

  4. What is the last word in the song All I Want for Christmas Is You?

    Answer: You

    From All I Want for Christmas Is You

  5. Which album features All I Want for Christmas Is You?

    Answer: Merry Christmas

    From All I Want for Christmas Is You

  6. What is the highest note Mariah Carey has hit in a studio recording?

    Answer: G#7

    From The Evolution of Mariah Carey's Vocal Range

  7. Who directed the 2019 music video for All I Want for Christmas Is You?

    Answer: Joseph Kahn

    From All I Want for Christmas Is You

  8. What year was Michael Bublé's version of Christmas (Baby Please Come Home) released?

    Answer: 2011

    From Christmas (Baby Please Come Home)

All Mariah Carey quizzes