Mariah the Scientist Trivia

Every Mariah the Scientist trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mariah the Scientist questions and answers

  1. Which city is Mariah the Scientist originally from?

    Answer: Atlanta

    From The Unique Sound of Mariah the Scientist

  2. Who is credited as the Father of R&B?

    Answer: Louis Jordan

    From The Evolution of R&B

  3. What is the main theme of the song Thanks 4 Nothing from Master?

    Answer: Unrequited Love

    From Mariah The Scientist's Lyrical Themes

  4. Which artist did Mariah the Scientist collaborate with on the song Always n Forever?

    Answer: Lil Baby

    From The Artistry of Mariah the Scientist

  5. What is the lyrical theme of Always n Forever?

    Answer: Love and Relationships

    From Always n Forever Collaboration

  6. Which artist is featured in Always n Forever?

    Answer: Lil Baby

    From Always n Forever Collaboration

  7. What is the last track of RY RY WORLD?

    Answer: Aurora

    From 2 You

  8. What is the genre of Mariah the Scientist's album RY RY WORLD?

    Answer: R&B/Soul

    From 2 You

All Mariah the Scientist quizzes