Mario Trivia

Every Mario trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mario questions and answers

  1. Which character is Mario's love interest?

    Answer: Princess Peach

    From Mario

  2. In Super Mario Sunshine, who does Bowser Jr. believe is his mother?

    Answer: Princess Peach

    From Bowser

  3. Who is the boss of the Water Vellumental Shrine?

    Answer: Water Vellumental

    From Mario

  4. In which year was the original Super Mario Bros. game released?

    Answer: 1985

    From Mario

  5. What is the name of the theater where Mario performs in Glitzville?

    Answer: Glitz Pit

    From Mario

  6. What is the name of Mario's origami companion?

    Answer: Olivia

    From Mario

  7. What is the name of the rabbit Mario must catch in the basement of the castle?

    Answer: MIPS

    From Mario

  8. Which character is trapped inside a wall painting in Super Mario 64?

    Answer: Princess Peach

    From Mario

All Mario quizzes