Mario Kart Trivia

Every Mario Kart trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mario Kart questions and answers

  1. What is the main hazard in Bowser Castle 1?

    Answer: Thwomps

    From Bowser Castle

  2. Which character is known for dropping Golden Mushrooms when hit in Mario Kart 8 Deluxe?

    Answer: Princess Peach

    From Golden Mushroom

  3. What is the effect of a Blue Shell in Mario Kart 8 Deluxe?

    Answer: It targets the player in first place

    From Blue Shell

  4. What is the main hazard on the Rainbow Road track in Mario Kart 8 Deluxe?

    Answer: Falling off the track

    From Rainbow Road

  5. What is the color of the shell of a Koopa Troopa in Mario Kart?

    Answer: Green

    From Koopa Troopa Beach

  6. What is the shortcut in Koopa Troopa Beach?

    Answer: Through a cave

    From Koopa Troopa Beach

  7. What is the color of the wings on a Blue Shell in Mario Kart Wii?

    Answer: White

    From Blue Shell

  8. In Mario Kart: Double Dash!!, which course features a large Wario Colosseum?

    Answer: Wario Colosseum

    From Double Dash Mechanic

All Mario Kart quizzes