Mark Ruffalo Trivia

Every Mark Ruffalo trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mark Ruffalo questions and answers

  1. In Eternal Sunshine of the Spotless Mind, who does Stan perform the memory erasure procedure on?

    Answer: Joel Barish

    From Stan

  2. What is Paul's reaction when he finds out he has children in The Kids Are All Right?

    Answer: He is surprised but interested

    From Paul

  3. Who plays the character of Paul in The Kids Are All Right?

    Answer: Mark Ruffalo

    From Paul

  4. In Now You See Me 2, who does Dylan Rhodes team up with to expose the unethical practices of a tech magnate?

    Answer: The Four Horsemen

    From Dylan Rhodes

  5. What color is the dress that Jennifer Garner's character wears to Mark Ruffalo's character's wedding in 13 Going on 30?

    Answer: Pink

    From Cameron

  6. Who played the younger version of Mark Ruffalo's character, Matt, in 13 Going on 30?

    Answer: Sean Marquette

    From Cameron

  7. In Spotlight, who is the editor of the investigative team that includes Michael Rezendes?

    Answer: Walter Robinson

    From Michael Rezendes

  8. What is the cause Ned Weeks is fighting for in The Normal Heart?

    Answer: AIDS awareness and prevention

    From Ned Weeks

All Mark Ruffalo quizzes