Marshal Samuel Gerard Trivia

Every Marshal Samuel Gerard trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Marshal Samuel Gerard questions and answers

  1. In The Fugitive, what is the cause of the bus-train accident?

    Answer: A fight with a fellow prisoner

    From Chase Scenes

  2. In The Fugitive, what is the name of the hospital where Dr. Kimble worked?

    Answer: Chicago Memorial Hospital

    From Famous Chase Scenes

  3. In The Fugitive, who plays the U.S. Marshal pursuing Dr. Kimble?

    Answer: Tommy Lee Jones

    From Famous Chase Scenes

  4. In The Fugitive (1993), what was Dr. Richard Kimble wrongly accused of?

    Answer: Murdering his wife

    From Fugitive Chases

  5. In The Fugitive, who is falsely accused of murdering his wife?

    Answer: Dr. Richard Kimble

    From Dr. Richard Kimble

  6. What is the name of the U.S. Marshal team leader pursuing Kimble in The Fugitive?

    Answer: Samuel Gerard

    From Chase Scenes

  7. What is the name of the character Harrison Ford plays in The Fugitive?

    Answer: Dr. Richard Kimble

    From Chase Scenes

  8. In The Fugitive, what is the name of the pharmaceutical company involved in the plot?

    Answer: Devlin MacGregor

    From Famous Chase Scenes

All Marshal Samuel Gerard quizzes