Marvel Trivia

Every Marvel trivia quiz on PopQ: 48 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Marvel questions and answers

  1. What is the name of the TVA's time-traveling device in the Loki series?

    Answer: TempPad

    From Time Variance Authority

  2. What is the name of the move to disarm enemies?

    Answer: Disarm

    From Web-Slinging Mechanics

  3. What is the name of the device that Peter Parker uses to swing from buildings in The Amazing Spider-Man (2012)?

    Answer: Web-Shooters

    From Peter Parker

  4. What is the name of the judge presiding over Loki's trial in the TVA?

    Answer: Ravonna Renslayer

    From Time Variance Authority

  5. Which move allows Spider-Man to zip to a point quickly?

    Answer: Point Launch

    From Web-Slinging Mechanics

  6. In The Defenders, who does Matt Murdock fight alongside in the final battle at Midland Circle?

    Answer: Jessica Jones, Luke Cage, and Danny Rand

    From The Hand-to-Hand Combat Skills of Matt Murdock

  7. What is the name of Agatha's pet in the comics?

    Answer: Ebony

    From Iconic Witch Rivalries

  8. Who played the role of Peter Parker in The Amazing Spider-Man (2012)?

    Answer: Andrew Garfield

    From Peter Parker

All Marvel quizzes