Marvel Universe Trivia

Every Marvel Universe trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Marvel Universe questions and answers

  1. What song does Jidenna perform at Harlem's Paradise in Luke Cage?

    Answer: Long Live the Chief

    From Harlem's Paradise Nightclub

  2. What is the name of the mentor who trained Matt Murdock to use his powers in Daredevil (2015)?

    Answer: Stick

    From Matt Murdock's Powers

  3. What type of grenade does Frank Castle use in The Punisher (2017)?

    Answer: Flashbang Grenade

    From Frank Castle's Arsenal

  4. Who is Matt Murdock's best friend and law partner in Daredevil (2015)?

    Answer: Foggy Nelson

    From Matt Murdock's Powers

  5. Who is the first client of Nelson and Murdock?

    Answer: Karen Page

    From Matt Murdock's Law Practice

  6. Who is Matthew Murdock's love interest in The Trial of Matthew Murdock?

    Answer: Karen Page

    From The Trial of Matthew Murdock

  7. What ability does Matt Murdock have that compensates for his blindness?

    Answer: Superhuman senses

    From Matt Murdock's Powers

  8. Who defended Matthew Murdock in The Trial of Matthew Murdock?

    Answer: Foggy Nelson

    From The Trial of Matthew Murdock

All Marvel Universe quizzes