MasterChef Trivia

Every MasterChef trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MasterChef questions and answers

  1. What does Ramsay say when he wants a chef to stop cooking?

    Answer: Shut it down!

    From Gordon Ramsay's Catchphrases

  2. Who joined the MasterChef USA judging panel in season 8?

    Answer: Aarón Sanchez

    From Famous Chefs

  3. Who replaced Joe Bastianich in MasterChef season 6?

    Answer: Christina Tosi

    From Famous Chefs

  4. What type of cuisine does judge Nyesha Arrington specialize in?

    Answer: Fusion

    From Kitchen Challenges

  5. What is the unique feature of the Next Level Chef set?

    Answer: Three-story cooking tower

    From Kitchen Challenges

  6. What is the maximum time limit for the Pressure Test?

    Answer: 90 minutes

    From Kitchen Challenges

  7. Which judge left the show after season 10?

    Answer: Graham Elliot

    From Kitchen Challenges

  8. Who was the first MasterChef Junior winner?

    Answer: Alexander Weiss

    From Culinary Showdowns

All MasterChef quizzes