MCU Trivia

Every MCU trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MCU questions and answers

  1. Who played the character Killmonger in Black Panther?

    Answer: Michael B. Jordan

    From Killmonger

  2. What is Pepper Potts' job before becoming CEO of Stark Industries?

    Answer: Personal Assistant to Tony Stark

    From Pepper Potts

  3. What is Nakia's relationship with T'Challa in Black Panther?

    Answer: Love Interest

    From Nakia

  4. In Iron Man 2, who modifies the War Machine suit for James Rhodes?

    Answer: Justin Hammer

    From James Rhodes/War Machine

  5. What is Okoye's relationship with W'Kabi in Black Panther?

    Answer: They are married

    From Okoye

  6. What is the last line Coulson says in Iron Man?

    Answer: Just call us S.H.I.E.L.D.

    From Phil Coulson

  7. What is the name of the AI that Shuri uses in her lab?

    Answer: Griot

    From Shuri

  8. In Iron Man, Coulson is part of which fictional organization?

    Answer: S.H.I.E.L.D.

    From Phil Coulson

All MCU quizzes