Megan Moroney Trivia

Every Megan Moroney trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Megan Moroney questions and answers

  1. What inspired Megan Moroney to write Tennessee Orange?

    Answer: Her love for her home state

    From Tennessee Orange

  2. Which song from Tennessee Orange was released as a single?

    Answer: Sweet Tea

    From Tennessee Orange

  3. What award has Tennessee Orange won for their music?

    Answer: Country Music Association Award

    From Tennessee Orange

  4. What award did Megan Moroney's Lucky win?

    Answer: Country Music Association Award

    From Country-Pop Crossover Hits

  5. What genre does Tennessee Orange primarily play?

    Answer: Country

    From Tennessee Orange

  6. What genre does Ella Langley's music primarily fall under?

    Answer: Country

    From Country Music's Rising Stars

  7. Who is the lead vocalist of Tennessee Orange?

    Answer: Megan Moroney

    From Tennessee Orange

  8. Which of these instruments is prominently featured in Megan Moroney's Lucky?

    Answer: Acoustic Guitar

    From Country-Pop Crossover Hits

All Megan Moroney quizzes