Metal Gear Trivia

Every Metal Gear trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Metal Gear questions and answers

  1. What is the real name of Solid Snake in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty?

    Answer: David

    From Solid Snake

  2. In Metal Gear Solid V, who is the mysterious child that resembles a young Psycho Mantis?

    Answer: Tretij Rebenok

    From Big Boss

  3. What is the name of the virus that is central to the plot of Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

    Answer: Vocal Cord Parasites

    From Big Boss

  4. What is the maximum number of people you can Fulton at once in Metal Gear Solid V?

    Answer: 1

    From Fulton Recovery System

  5. What is the name of the antagonist who Big Boss fights in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

    Answer: Skull Face

    From Big Boss

  6. What is the name of the character who serves as a double for Big Boss in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

    Answer: Venom Snake

    From Big Boss

  7. In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, who is the antagonist?

    Answer: Skull Face

    From Big Boss

  8. In Metal Gear Solid 3, who is Snake's mentor?

    Answer: The Boss

    From Solid Snake

All Metal Gear quizzes