Metal Gear Solid Trivia

Every Metal Gear Solid trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Metal Gear Solid questions and answers

  1. In Metal Gear Solid, what codename does Revolver Ocelot use in his youth?

    Answer: ADAM

    From Revolver Ocelot

  2. In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015), what is Quiet's relation to XOF before joining Diamond Dogs?

    Answer: She was an XOF assassin

    From Quiet

  3. In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015), where is Quiet first encountered by Venom Snake?

    Answer: A hospital in Cyprus

    From Quiet

  4. In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015), where is Quiet first encountered?

    Answer: A hospital in Cyprus

    From Quiet

  5. What was Liquid's rank in the British Army's SAS?

    Answer: Captain

    From Liquid Snake

  6. Which helicopter does Liquid pilot during the Hind D battle?

    Answer: Mi-24 Hind D

    From Liquid Snake

  7. Which organization secretly developed Metal Gear REX in Shadow Moses?

    Answer: DARPA

    From Metal Gear REX

  8. Which FOXHOUND member serves as Raiden's commanding officer by radio?

    Answer: Colonel Campbell

    From Raiden

All Metal Gear Solid quizzes