Metro Trivia

Every Metro trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Metro questions and answers

  1. What is the protagonist's name in Metro 2033?

    Answer: Artyom

    From Survivalist Strategies

  2. What is the primary goal of Artyom?

    Answer: Reach Polis

    From Apocalyptic Subway Tunnels

  3. Which creature is sensitive to light?

    Answer: Watchmen

    From Stealth and Survival Tactics

  4. Who is the protagonist of Metro 2033?

    Answer: Artyom

    From Apocalyptic Subway Tunnels

  5. What is the unique feature of the Helsing?

    Answer: Uses bolts

    From Post-Apocalyptic Weaponry

  6. Which weapon uses pneumatic pressure in Metro Exodus?

    Answer: Tikhar

    From Post-Apocalyptic Weaponry

  7. What is the name of the mutant bear?

    Answer: The Master

    From Moscow's Dark Metro Network

  8. What is the main character's name in Metro Exodus?

    Answer: Artyom

    From Moscow's Dark Metro Network

All Metro quizzes