Miami Dolphins Trivia

Every Miami Dolphins trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Football. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Miami Dolphins questions and answers

  1. What position did Bob Griese play during his pro career?

    Answer: Quarterback

    From Bob Griese

  2. Which team did Miami defeat in Super Bowl VII?

    Answer: Washington Redskins

    From Bob Griese

  3. How many total championship game appearances did Shula make as head coach?

    Answer: Six

    From Don Shula

  4. Which NFL team gave Shula his first head coaching job in 1963?

    Answer: Baltimore Colts

    From Don Shula

  5. How many times did Marino lead the Dolphins to the playoffs?

    Answer: 10

    From Dan Marino

  6. Which team did Miami beat in the AFC Championship Game that season?

    Answer: Pittsburgh Steelers

    From 1972 Dolphins Perfect Season Super Bowl VII Championship

  7. Which backup QB started most regular-season games after Bob Griese got hurt?

    Answer: Earl Morrall

    From 1972 Dolphins Perfect Season Super Bowl VII Championship

  8. Which network aired Griese as an NFL game commentator?

    Answer: NBC Sports

    From Bob Griese

All Miami Dolphins quizzes