Miami Vice Trivia

Every Miami Vice trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Miami Vice questions and answers

  1. What was the license plate number of Sonny Crockett's Ferrari Testarossa?

    Answer: AIF00M

    From Sonny Crockett's Ferrari

  2. In which season of Miami Vice does Sonny Crockett suffer from amnesia?

    Answer: Season 5

    From Detective Sonny Crockett

  3. Which iconic Miami hotel was featured in the opening credits of Miami Vice?

    Answer: The Carlyle

    From Iconic Miami Locations

  4. Why did the show switch from the Ferrari Daytona to the Testarossa?

    Answer: The Daytona was a replica

    From Sonny Crockett's Ferrari

  5. What kind of car did Sonny Crockett drive in the first two seasons of Miami Vice?

    Answer: Ferrari Daytona Spyder

    From Detective Sonny Crockett

  6. Which Miami Vice character lived on a boat?

    Answer: Sonny Crockett

    From Iconic Miami Locations

  7. What happened to Sonny Crockett's Ferrari Testarossa at the end of Miami Vice?

    Answer: It was blown up

    From Sonny Crockett's Ferrari

  8. In which season of Miami Vice did the Ferrari Testarossa first appear?

    Answer: Season 3

    From Sonny Crockett's Ferrari

All Miami Vice quizzes