Michael Bublé Trivia

Every Michael Bublé trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Michael Bublé questions and answers

  1. What is the second single released from the Crazy Love album?

    Answer: Hold On

    From Haven't Met You Yet

  2. How many tracks are there on Michael Bublé's Christmas album?

    Answer: 15

    From Michael Bublé's Holiday Hits

  3. Which song opens Michael Bublé's Christmas album?

    Answer: It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

    From Michael Bublé's Holiday Hits

  4. Which song from Under the Mistletoe features Thalía?

    Answer: Feliz Navidad

    From Under the Mistletoe

  5. Which instrument opens the song Haven't Met You Yet?

    Answer: Piano

    From Haven't Met You Yet

  6. What is the last track on the Crazy Love album?

    Answer: Stardust

    From Haven't Met You Yet

  7. What is the last track on Michael Bublé's Christmas album?

    Answer: Silent Night

    From Michael Bublé's Holiday Hits

  8. Which song from Under the Mistletoe did Bublé co-write?

    Answer: Cold December Night

    From Under the Mistletoe

All Michael Bublé quizzes