Michel Gondry Trivia

Every Michel Gondry trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Michel Gondry questions and answers

  1. What does Mary do after she discovers her own past with Dr. Mierzwiak?

    Answer: Mails the company's records to all clients

    From Mind Erasure Technology

  2. What is the name of the company that performs the memory erasure in the film?

    Answer: Lacuna, Inc.

    From Iconic Romances

  3. What color does Clementine dye her hair when she first meets Joel?

    Answer: Green

    From Memory Erasure

  4. In the film, where does Joel first meet Clementine?

    Answer: A beach party in Montauk

    From Mind Erasure

  5. Which actor plays the role of Dr. Howard Mierzwiak?

    Answer: Tom Wilkinson

    From Mind Erasure Technology

  6. What does Joel find in his mail at the end of the film?

    Answer: Tapes of his erased memories

    From Memory Manipulation

  7. What does Joel find in his apartment that makes him realize his memory has been erased?

    Answer: A card from Lacuna Inc.

    From Memory Erasure

  8. What is the color of Clementine's hair when Joel first meets her?

    Answer: Green

    From Iconic Romances

All Michel Gondry quizzes