Mike Flanagan Trivia

Every Mike Flanagan trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mike Flanagan questions and answers

  1. What is Maddie's profession in Hush?

    Answer: Author

    From Eerie Silence

  2. How does Maddie communicate with the outside world in Hush?

    Answer: Text messages

    From Home Invasion Thrillers

  3. What is the last line in The Strangers (2008)?

    Answer: It'll be easier next time

    From Home Invasion Thrillers

  4. What is the protagonist's name in Hush?

    Answer: Maddie Young

    From Home Invasion Thrillers

  5. Who directed The Strangers (2008)?

    Answer: Bryan Bertino

    From Home Invasion Thrillers

  6. Who warns Danny about the hotel?

    Answer: Dick Hallorann

    From Psychological Isolation

  7. What is the protagonist's name in Hush (2016)?

    Answer: Maddie

    From Psychological Isolation

  8. How does Maddie communicate with the outside world?

    Answer: Texting

    From Psychological Isolation

All Mike Flanagan quizzes