Milwaukee Bucks Trivia

Every Milwaukee Bucks trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Basketball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Milwaukee Bucks questions and answers

  1. Which team did the Bucks defeat in the 2021 NBA Finals?

    Answer: Phoenix Suns

    From Giannis Antetokounmpo

  2. How many NBA MVP awards did Abdul-Jabbar win in his career?

    Answer: Six

    From Kareem Abdul-Jabbar Bucks Era

  3. The Bucks became the only NBA team to win titles in which two conferences?

    Answer: Eastern and Western

    From 2021 Bucks Championship

  4. Which Bucks player was named Finals MVP in the 2021 NBA Finals?

    Answer: Giannis Antetokounmpo

    From 2021 Bucks Championship

  5. Which conference was Milwaukee part of during Robertson's time there?

    Answer: Western Conference

    From Oscar Robertson Bucks Era

  6. Which award did Giannis win after the 2016–17 season?

    Answer: Most Improved Player

    From Giannis Antetokounmpo

  7. In the 1969 NBA draft, what overall pick was he?

    Answer: First overall

    From Kareem Abdul-Jabbar Bucks Era

  8. Which Bucks player scored 38 points in Game 3 of the 2021 NBA Finals?

    Answer: Khris Middleton

    From 2021 Bucks Championship

All Milwaukee Bucks quizzes