Mimi Leder Trivia

Every Mimi Leder trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mimi Leder questions and answers

  1. What is the name of the reporter who uncovers the truth about the comet in Deep Impact?

    Answer: Jenny Lerner

    From Meteor Impact Scenarios

  2. What is the profession of Jenny Lerner, played by Téa Leoni, in Deep Impact?

    Answer: Reporter

    From Alien Invasion

  3. In Deep Impact, what is the name of the plan to save humanity?

    Answer: The Ark

    From Meteor Impact

  4. In Deep Impact, what is the name of the spacecraft sent to intercept the comet?

    Answer: Messiah

    From Asteroid Impact

  5. What is the name of the actress who played Helen Benson in The Day the Earth Stood Still?

    Answer: Patricia Neal

    From Alien Invasion

  6. In War of the Worlds, how do the aliens travel?

    Answer: Tripods

    From Alien Invasion

  7. What is the final line of the movie Deep Impact?

    Answer: Look at the stars, Jenny.

    From Meteor Impact Scenarios

  8. Who plays the role of President Tom Beck in Deep Impact?

    Answer: Morgan Freeman

    From Meteor Impact Scenarios

All Mimi Leder quizzes