MINDHUNTER Trivia

Every MINDHUNTER trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MINDHUNTER questions and answers

  1. Which character from The Silence of the Lambs is mentioned in Mindhunter?

    Answer: Buffalo Bill

    From The Silence of the Lambs Connections

  2. What is the name of Bill Tench's son?

    Answer: Brian Tench

    From Serial Killers

  3. Who directed the majority of the episodes in the first season of Mindhunter?

    Answer: David Fincher

    From FBI Behavioral Science Unit

  4. Who is Holden Ford's partner in the series?

    Answer: Bill Tench

    From Historic Crime Profiling Moments

  5. In which year does the first season of Mindhunter take place?

    Answer: 1977

    From Special Agent Holden Ford

  6. Who wrote the book that inspired the series Mindhunter?

    Answer: John E. Douglas

    From Serial Killers

  7. Who plays the role of Holden Ford in Mindhunter?

    Answer: Jonathan Groff

    From FBI Behavioral Science Unit

  8. Who plays Special Agent Holden Ford in Mindhunter?

    Answer: Jonathan Groff

    From Special Agent Holden Ford

All MINDHUNTER quizzes