Minnesota Vikings Trivia

Every Minnesota Vikings trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Football. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Minnesota Vikings questions and answers

  1. Who said of Carter, "All he does is catch touchdowns"?

    Answer: Chris Berman

    From Cris Carter

  2. In 1983, Grant was elected to which Hall of Fame?

    Answer: Canadian Football Hall of Fame

    From Bud Grant

  3. How many TD catches did Moss have as a rookie in 1998?

    Answer: 17

    From Randy Moss

  4. Which conference honored Tarkenton twice as first-team in college?

    Answer: SEC

    From Fran Tarkenton

  5. Which franchise did Peterson play for immediately before Seattle?

    Answer: Tennessee Titans

    From Adrian Peterson

  6. What draft position was Peterson selected at in the 2007 NFL Draft?

    Answer: Seventh overall

    From Adrian Peterson

  7. In what year was Carter elected to the Pro Football Hall of Fame?

    Answer: 2013

    From Cris Carter

  8. Which stadium has a statue of Grant outside it?

    Answer: Princess Auto Stadium

    From Bud Grant

All Minnesota Vikings quizzes