Mission: Impossible Trivia

Every Mission: Impossible trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mission: Impossible questions and answers

  1. What device does Ethan Hunt use to infiltrate the Kremlin in Ghost Protocol?

    Answer: A holographic mask

    From Espionage Gadgets

  2. Which actor plays the leader of that rogue network?

    Answer: Sean Harris

    From Ilsa Faust

  3. What device does Ethan use to communicate with his team?

    Answer: Wristwatch Communicator

    From Spy Gadgets

  4. What is the name of the female MI6 agent in the movie?

    Answer: Ilsa Faust

    From Iconic Action Sequences

  5. What device does Ethan use to escape from the police in Paris in Fallout?

    Answer: Smoke grenades

    From Ethan Hunt's Gadgets

  6. What gadget does Ethan Hunt use to scale a cliff in Fallout?

    Answer: Climbing gloves

    From Ethan Hunt's Gadgets

  7. Who plays the character August Walker in Mission: Impossible - Fallout?

    Answer: Henry Cavill

    From Ethan Hunt

  8. Which city does the climax of the movie take place in?

    Answer: Mumbai

    From Heists and Their Execution

All Mission: Impossible quizzes