MLB Trivia

Every MLB trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games and Sports. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MLB questions and answers

  1. What was the name of the charity Derek Jeter founded in 1996?

    Answer: Turn 2 Foundation

    From Derek Jeter

  2. Which manager gave Derek Jeter his first full-time starting role with the Yankees?

    Answer: Buck Showalter

    From Derek Jeter

  3. Which team did the Astros face in the 2019 World Series?

    Answer: Washington Nationals

    From Houston Astros

  4. In what year did the Astros win their first World Series?

    Answer: 2017

    From Houston Astros

  5. What is the term for drafting a player earlier than their projected draft position in fantasy baseball?

    Answer: Reach

    From Fantasy Baseball Drafting Techniques

  6. Which MLB The Show 22 feature allows you to draft your own team?

    Answer: Diamond Dynasty

    From Fantasy Baseball Drafting Techniques

  7. Which stadium in MLB The Show 23 is known for its iconic ivy-covered outfield wall?

    Answer: Wrigley Field

    From Iconic Baseball Stadiums

  8. What is the name of the stadium where the Miami Marlins play in MLB The Show 23?

    Answer: LoanDepot Park

    From Baseball Stadiums

All MLB quizzes