MLB All-Time Records Trivia

Every MLB All-Time Records trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Baseball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MLB All-Time Records questions and answers

  1. Which Hall of Famer finished second on the career strikeouts list?

    Answer: Randy Johnson

    From MLB All-Time Strikeouts Record (Pitcher)

  2. Who was the pitcher that allowed the record-breaking hit in 1985?

    Answer: Eric Show

    From MLB All-Time Hits Record

  3. Which manager was ejected to bring Rivera into Game 2 of the 1996 World Series?

    Answer: Joe Torre

    From MLB All-Time Saves Record

  4. In 1973, he threw two no-hitters for which club?

    Answer: California Angels

    From MLB All-Time Strikeouts Record (Pitcher)

  5. Which league did the record-breaker play in when he surpassed the hits mark?

    Answer: National League

    From MLB All-Time Hits Record

  6. Which team was the opponent when the career hits mark was surpassed in 1985?

    Answer: San Diego Padres

    From MLB All-Time Hits Record

  7. In 1999, Rivera won World Series MVP against which team?

    Answer: Atlanta Braves

    From MLB All-Time Saves Record

  8. Which fellow pitcher was traded for him in the 1971 deal to California?

    Answer: Jim Fregosi

    From MLB All-Time Strikeouts Record (Pitcher)

All MLB All-Time Records quizzes