Moana Trivia

Every Moana trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Moana questions and answers

  1. What constellation does Moana navigate by that Maui initially dismisses?

    Answer: Te Fiti

    From Moana's Wayfinding Journey

  2. Who sings the end credits version of How Far I'll Go?

    Answer: Alessia Cara

    From Musical Performances

  3. What is the name of Moana's father?

    Answer: Tui

    From Oceanic Legends and Culture

  4. Who is the demigod that Moana seeks?

    Answer: Maui

    From Oceanic Legends and Culture

  5. What is the name of the giant crab that Moana and Maui encounter?

    Answer: Tamatoa

    From Animated Sidekicks

  6. What is the realm of monsters called?

    Answer: Lalotai

    From Oceanic Myths and Adventure

  7. What is the name of Moana's grandmother?

    Answer: Tala

    From Oceanic Myths and Adventure

  8. What is the name of the coconut pirate crew led by Tamatoa's ally?

    Answer: The Kakamora

    From Moana's Wayfinding Journey

All Moana quizzes