Money Heist Trivia

Every Money Heist trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Money Heist questions and answers

  1. Who is the police inspector in charge of the case in the first two parts of Money Heist?

    Answer: Raquel Murillo

    From The Dali Mask

  2. Who is the inspector initially in charge of the heist negotiations?

    Answer: Raquel Murillo

    From Intricate Heist Narratives

  3. In Money Heist, who is the love interest of The Professor?

    Answer: Raquel Murillo

    From Bank Heist Plans

  4. What is the real name of The Professor in Money Heist?

    Answer: Sergio Marquina

    From Bank Heist Plans

  5. Which character is a master of disguise and forgery?

    Answer: Nairobi

    From Intricate Heist Plans

  6. What is the name of the song often sung by the robbers in Money Heist?

    Answer: Bella Ciao

    From Dali Mask

  7. Which character sacrifices themselves to save the team in Season 2?

    Answer: Berlin

    From Classic Heist Scenes

  8. Which city name is used by the character played by Úrsula Corberó?

    Answer: Tokyo

    From Classic Heist Scenes

All Money Heist quizzes