Monkey Island Trivia

Every Monkey Island trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Monkey Island questions and answers

  1. What is the name of the island Guybrush Threepwood starts his adventure on?

    Answer: Mêlée Island

    From Guybrush Threepwood

  2. In 'The Secret of Monkey Island', what is the name of the cannibal tribe?

    Answer: The Cannibals

    From Three-Headed Monkey

  3. What is the name of the cannibal tribe in The Secret of Monkey Island?

    Answer: The Cannibals

    From Voodoo Magic

  4. What is the name of the governor of Mêlée Island in The Secret of Monkey Island?

    Answer: Elaine Marley

    From The Secret of Monkey Island

  5. Who is the protagonist of The Secret of Monkey Island?

    Answer: Guybrush Threepwood

    From Voodoo Magic

  6. What is the name of the ghost pirate in Monkey Island series?

    Answer: LeChuck

    From The Secret of Monkey Island

  7. What is the special drink Guybrush needs to make to knock out the pirates?

    Answer: Grog

    From Guybrush Threepwood

  8. Who is the love interest of Guybrush Threepwood in the game?

    Answer: Elaine Marley

    From Guybrush Threepwood

All Monkey Island quizzes