Monster Hunter Trivia

Every Monster Hunter trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Monster Hunter questions and answers

  1. In Monster Hunter Rise, what is the name of the Palico that serves as the Buddy Handler?

    Answer: Iori

    From Palico Companions

  2. What is the Behemoth's status ailment weakness in Monster Hunter: World?

    Answer: Sleep

    From Behemoth Monster

  3. In which location is Rathalos most commonly found in Monster Hunter: World?

    Answer: Ancient Forest

    From Rathalos

  4. What is the name of the quest to hunt Anjanath in Monster Hunter: World?

    Answer: The Encroaching Anjanath

    From Anjanath

  5. What is the unique mechanic introduced in the Behemoth fight in Monster Hunter: World?

    Answer: Ecliptic Meteor

    From Behemoth Monster

  6. What is the name of the Elder Dragon that is a symbol of calamity in Monster Hunter?

    Answer: Alatreon

    From Elder Dragons

  7. What is the primary habitat of Anjanath in Monster Hunter: World?

    Answer: Ancient Forest

    From Anjanath

  8. What is the Anjanath's primary habitat in Monster Hunter Rise?

    Answer: Forest

    From Anjanath

All Monster Hunter quizzes