Monsters, Inc. Trivia

Every Monsters, Inc. trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Monsters, Inc. questions and answers

  1. What is the slogan of Monsters, Inc.?

    Answer: We Scare Because We Care

    From Animated City Thrills with Monsters

  2. What is Boo's real name?

    Answer: Mary

    From Animated City Thrills with Monsters

  3. Who is Mike's girlfriend?

    Answer: Celia Mae

    From Childhood Monsters

  4. What is the name of the little girl Sulley befriends in Monsters, Inc.?

    Answer: Boo

    From Sulley

  5. What is the name of the training program Mike Wazowski oversees in Monsters, Inc.?

    Answer: Scare Floor F

    From Mike Wazowski

  6. What is Mike Wazowski's job at Monsters, Inc.?

    Answer: Scare Assistant

    From Mike Wazowski

  7. What is the main competition in the film?

    Answer: Scare Games

    From Bewitching Monster Laugh Factory

  8. What is the main power source in Monstropolis?

    Answer: Children's screams

    From Imaginative Monster Design

All Monsters, Inc. quizzes