Morgan Freeman Trivia

Every Morgan Freeman trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Morgan Freeman questions and answers

  1. Which deadly sin is associated with the lawyer's murder?

    Answer: Greed

    From The Seven Deadly Sins

  2. What is the name of Brad Pitt's character?

    Answer: David Mills

    From Thrilling Investigations

  3. What is the last sin Detective Mills encounters in Se7en?

    Answer: Envy

    From Detective David Mills' Cases

  4. What is the profession of Tracy, Somerset's partner's wife, in Seven?

    Answer: Teacher

    From Detective William Somerset

  5. What is the name of the city where Se7en is set?

    Answer: It's never named

    From Detective William Somerset

  6. Who composed the score for Se7en?

    Answer: Howard Shore

    From Grisly Serial Killer Cases

  7. Who directed the film Se7en?

    Answer: David Fincher

    From Grisly Serial Killer Cases

  8. Which actor played the role of John Doe?

    Answer: Kevin Spacey

    From Intense Detective Hunts

All Morgan Freeman quizzes