Morgan Wallen Trivia

Every Morgan Wallen trivia quiz on PopQ: 64 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Morgan Wallen questions and answers

  1. Whiskey Glasses was certified what by the RIAA?

    Answer: Multi-Platinum

    From Whiskey Glasses

  2. What is the main theme of the song Broadway Girls?

    Answer: The allure and pitfalls of fame

    From Broadway Girls

  3. Who did Morgan Wallen collaborate with on the song Heartless?

    Answer: Diplo

    From Morgan Wallen's Collaborations

  4. Which song from Dangerous: The Double Album features a guest appearance by Chris Stapleton?

    Answer: Only Thing That’s Gone

    From Dangerous: The Double Album

  5. What instrument starts off Last Night/One Thing at a Time?

    Answer: Acoustic Guitar

    From Last Night

  6. What award did Morgan Wallen win at the 2020 CMA Awards?

    Answer: New Artist of the Year

    From Country-Pop Crossovers

  7. What is the name of the album that Last Night/One Thing at a Time is on?

    Answer: Dangerous: The Double Album

    From Last Night

  8. What was Riley Green's first number one single on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: There Was This Girl

    From Country Music Influences

All Morgan Wallen quizzes