Mr. Robot Trivia

Every Mr. Robot trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mr. Robot questions and answers

  1. What is the name of the protocol Elliot manipulates to hack the prison's network?

    Answer: Modbus

    From Elliot Alderson's Hacks

  2. What is Elliot's primary hacking tool in Mr. Robot?

    Answer: Kali Linux

    From Elliot Alderson's Hacks

  3. What is the name of the tool Elliot uses to crack passwords?

    Answer: John the Ripper

    From Elliot Alderson's Hacking Skills

  4. What is the name of Elliot's sister in Mr. Robot?

    Answer: Darlene

    From Hacking Techniques

  5. What hacking technique does Elliot use to gain access to Steel Mountain's climate control system?

    Answer: Raspberry Pi

    From Elliot Alderson's Hacking Skills

  6. Who is the CEO of E Corp?

    Answer: Phillip Price

    From Psychological Twists

  7. What is the name of the program Elliot uses to communicate with fsociety?

    Answer: IRC

    From Elliot Alderson's Hacks

  8. Who kills Tyrell Wellick in Mr. Robot?

    Answer: Elliot Alderson

    From Hacking Techniques

All Mr. Robot quizzes