Murder, She Wrote Trivia

Every Murder, She Wrote trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Murder, She Wrote questions and answers

  1. Which actor played Dr. Seth Hazlitt in Murder, She Wrote?

    Answer: William Windom

    From Angela Lansbury

  2. What is the name of Jessica Fletcher's late husband in Murder, She Wrote?

    Answer: Frank Fletcher

    From Jessica Fletcher's Investigations

  3. Who created the character Jessica Fletcher in Murder, She Wrote?

    Answer: Peter S. Fischer, Richard Levinson, William Link

    From Angela Lansbury

  4. Who played Jessica Fletcher in Murder, She Wrote?

    Answer: Angela Lansbury

    From Jessica Fletcher's Investigations

  5. What is the profession of Jessica Fletcher in Murder, She Wrote?

    Answer: Mystery writer

    From Cabot Cove

  6. Which actor played Sheriff Amos Tupper?

    Answer: Tom Bosley

    From Unconventional Female Detectives

  7. In which fictional town does Jessica Fletcher live?

    Answer: Cabot Cove

    From Unconventional Female Detectives

  8. Who replaced Tom Bosley as the sheriff in Murder, She Wrote?

    Answer: Ron Masak

    From Angela Lansbury

All Murder, She Wrote quizzes