My Little Pony Trivia

Every My Little Pony trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample My Little Pony questions and answers

  1. What is the name of the festival in the game?

    Answer: Maretime Bay Day

    From Friendship and Magic

  2. Which pony is associated with the Element of Loyalty?

    Answer: Rainbow Dash

    From The Elements of Harmony

  3. Who created the Elements of Harmony according to My Little Pony lore?

    Answer: The Tree of Harmony

    From The Elements of Harmony

  4. What does the Cutie Mark of Twilight Sparkle represent in My Little Pony: Friendship is Magic?

    Answer: Her magical abilities and love for learning

    From Cutie Marks

  5. What is the name of Twilight Sparkle's pet owl?

    Answer: Owlowiscious

    From Twilight Sparkle

  6. Who has a cutie mark of three balloons?

    Answer: Pinkie Pie

    From Cutie Marks

  7. Which pony has a cutie mark of a moon?

    Answer: Princess Luna

    From Ponies and Their Cutie Marks

  8. What Cutie Mark does Princess Celestia have?

    Answer: A sun

    From Cutie Marks

All My Little Pony quizzes