Myles Smith Trivia

Every Myles Smith trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Myles Smith questions and answers

  1. Which 60s soul artist's vocal style influenced the emotive singing in modern R&B?

    Answer: Marvin Gaye

    From Influences on Modern R&B

  2. Who is credited with pioneering the New Jack Swing genre, influencing modern R&B?

    Answer: Teddy Riley

    From Influences on Modern R&B

  3. Which record label released Myles Smith's single Circles?

    Answer: Independent

    From Circles

  4. Which album of Myles Smith is considered a turning point in his fusion of Blues and R&B?

    Answer: Soulful Journey

    From Genre Fusion in Modern Music

  5. What genre did Myles Smith fuse with Blues and R&B in his 2018 album?

    Answer: Neo-Soul

    From Genre Fusion in Modern Music

  6. Which sound production technique does Myles Smith use to add depth to his music?

    Answer: Layering

    From Indie Pop Influences

  7. What instrument does Myles Smith often use in his indie pop music?

    Answer: Synthesizer

    From Indie Pop Influences

  8. What is the name of Myles Smith's breakout single?

    Answer: Dusty Trails

    From Rising Stars of Indie

All Myles Smith quizzes